Alertă cu bombă la două bănci comerciale din Chişinău

38

Două alerte cu bombă s-au înregistrat marți la Chișinău, după ce angajații care asigurau paza a două bănci comerciale din capitala Republicii Moldova au informat poliția că sediile acestor instituții au fost minate, informează portalul Unimedia.

Alerta a fost declanșată de un apel telefonic primit în jurul orelor 09:00. Angajații serviciilor de pază ale celor două bănci primiseră în prealabil mesaje de tip SMS în care erau anunțați că cele două sedii ar fi fost minate. Un purtător de cuvânt al Direcției Poliției Municipale a confirmat această informație pentru portalul menționat.

Mai multe echipaje ale poliției, însoțite de geniști de la unitatea BombTeh, s-au deplasat la fața locului. Angajații celor două bănci au fost evacuați, menționează Unimedia.

Este vorba despre filialele a două bănci diferite, una — amplasată pe strada Columna, alta — pe Bănulescu-Bodoni, ambele situate în centrul capitalei Chișinău. Circulația în zonă a fost restricționată și se desfășoară cu dificultate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online