Angelina Jolie vrea să se mute la Madrid

Tocmai când omenirea se convinsese că nu există cuplu perfect, Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat o nouă şansă relaţiei lor care părea îngropată de zvonurile privind presupusele ei infidelităţi, incompatibilitatea de caractere sau nostalgii ale unor iubiri trecute din partea lui….

Perechea s-a afişat împreună week-endul trecut la decernarea premiilor sindicatului regizorilor din SUA. Gala s-a desfăşurat în Los Angeles şi mai mulţi participanţi au asigurat, potrivit revistei People că ce doi s-au arătat fericiţi şi relaxaţi, notează ziarul La Razon.
Evenimentul a fost găzduit de elegantul hotel Hyatt Regency Century Plaza, iar Brad a fost nevoit să-şi împartă atenţiile între logodnica sa şi Quentin Tarantino, directorul filmului ‘Inglourious Basterds’.

De fapt, Pitt şi Angelina au evitat să pozeze împreună în faţa camarelor pentru a nu distrage atenţia de la cei premiaţi. Totuşi, în interiorul hotelului, gesturile de complicitate ale perechii s-au înmulţit de-a lungul festivităţii.
Astfel, Brad a avut atenţii cavalereşti faţă de Angelina căreia i-a apropiat scaunul sau a înconjurat-o drăgăstos cu braţul în timp ce conversa cu o parte a echipei de filmare la aceeaşi masă.

Pitt a făcut tot posibilul pentru ca Angelina să se simtă în largul ei în compania celorlalţi, discutând în acelaşi timp înflăcărat cu regizorul Tarantino de care îl leagă o mare prietenie.
Şi, deşi au vrut să rămână discret într-un plan 2, cameramanii galei cunoscători ai curiozităţii pe care o suscită apariţia celor doi i-a focalizat de nenumărate ori, pe lângă planurile şi glumele dedicate lui Tarantino, care au obligat şi la încadrarea lui Pitt şi Jolie.

Această reapariţie pune capăt unei luni de absenţă publice a ambilor actori, timp în care niciunul nu a fost văzut la evenimente recente dedicate lumii filmului.
Zvonurile privind criza cuplului au fost date de neparticiparea lor la decernarea Globurilor de Aur, iar ruptura lor a fost dată drept certă când actorul a venit singur la telemaratonul organizat pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Şi, în lipsă de altceva, comentariile s-au axat, precum cele ale publicaţiei US Weekly, asupra modului în care Brad şi Angelina îşi îmbracă copiii, mai precis pe fiica lor Shilou care este văzută mereu purtând hăinuţe de băiat. Iar experţii psihologi s-au întrebat dacă nu cumva ei vor induce fetei o orientare gay… Totuşi, complicitatea afişată de cei doi de-a lungul întregii seri nu lasă îndoială asupra continuării iubirii lor.

Iar cei care dădeau drept cert faptul că cel mai invidiat cuplu din lume s-a despărţit, s-au focalizat acum asupra iminentei lor mutări. Astfel, în timp ce Brad şi-ar fi găsit un apartament, un presupus apropiat al Angelinei declară cu mâna pe inimă că actriţa ar fi găsit locul perfect în care să se mute cu cei şase copii. Între opţiuni s-ar afla şi Madrid şi, deşi nu este încă definitiv, pare în schimb clar faptul că ea vrea să plece „cât mai departe de Hollywood”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata