Ataui Deng, top model sudanez, dată dispărută la New York

Poliția din New York a lansat luni un apel de căutare după dispariția top modelului sudanez Ataui Deng. Tânăra de 22 de ani a fost văzută ultima oară miercuri, 6 august 2014, aproape de Times Square, a precizat poliția, preluată de AFP.

Ataui Deng-Hopkins are 1,85 m, 50 kg, păr negru și ten închis, se arată în apelul de căutare. Prietenul ei ar fi spus că tânăra era deprimată, potrivit unei surse din poliție.

Este o obișnuită a podiumurilor de modă newyorkeze și pariziene, prezentând în ultimii ani la New York articole ale firmelor Proenza Schouler, Zac Posen, Catherine Malandrino, Sophie Theallet, Desigual sau Bibhu Mohapatra. A apărut adesea și pe coperțile revistelor de modă (Vogue, Glamour, Elle) și a prezentat produse Lanvin, Hermes, Agnes B., Vivienne Westwood și Jean-Paul Gaultier la Paris. În luna martie a fost fotografiată de Mario Testino pentru revista Vogue în versiunea germană.

Ataui Deng a venit cu familia în Statele Unite în 2004 și din 2008 s-a stabilit la New York. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata