Australia: Geolog bătut de „cea mai furioasă caracatiță” pe o plajă

22

Un bărbat a fost biciuit de ceea ce el descrie ca fiind „cea mai furioasă caracatiță” în timp ce înota în vacanță pe o plajă din vestul Australiei.

Într-un videoclip care a devenit viral, caracatița poate fi văzută în apele puțin adânci care se lovește de geologul Lance Karlson.

Creatura a venit din nou după el mai târziu și l-a lovit pe braț, înainte să-i biciuiască gâtul și partea superioară a spatelui.

Tentaculele i-au lăsat pete roșii usturătoare pe piele, despre care domnul Karlson a spus că s-au calmat doar după ce a turnat cola peste ele.

Fostul salvamar a declarat pentru presa australiană 7News că tratamentul său preferat pentru înțepăturile animalelor marine este oțetul, dar el nu avea deloc la el, la acea vreme.

Cu toate acestea, el a spus că știe că orice acid poate ajuta și a decis să încerce să utilizeze cola. „Se pare că funcționează”.

Domnul Karlson a spus că era pe punctul de a face o baie lângă stațiunea în care el și familia sa stăteau în Golful Geographe când a văzut ceea ce el credea că este coada unei pisici de mare care lovea un pescăruș.

El a descoperit că era o caracatiță numai atunci când s-a apropiat cu fiica sa de doi ani și a filmat un videoclip cu ea când aceasta a lovit brusc în direcția lor.

“Caracatița ne-a lovit, ceea ce a fost un adevărat șoc”, a declarat Karlson în comentarii prin e-mail adresate agenției de știri Reuters.

Mai târziu, când a intrat singur în apă, caracatița l-a găsit din nou și l-a lovit.

„Ochelarii mi s-au aburit, apa a fost brusc tulbure și îmi amintesc că am fost șocat și confuz”, a spus el.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online