Auto – Formula 1: Schumacher prezintă „semne care dau speranţă”, afirmă reprezentanta sa

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, internat de 14 săptămâni într-un spital din Grenoble, după accidentul de schi pe care l-a suferit în staţiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie, prezintă „semne care dau speranţă”, a afirmat reprezentanta sa, Sabine Kehm.

Aceasta a ţinut să dezmintă, totodată, informaţiile conform cărora soţia lui Schumacher, Corinna, ar efectua amenajări în locuinţa sa pentru ca fostul campion să poată fi adus acasă, în stare de comă, aşa cum se află de la internarea sa.

„Zvonurile care afirmă că soţia sa Corina efectuează în prezent lucrări în casa sa pentru aşa-zisa revenire a lui Michael, a cărui stare ar fi disperată, sunt complet nefondate. Nu pot decât să afirm că există semne care ne dau speranţă”, a declarat Sabine Kelm în paginile ziarului Bild.

În vârstă de 45 ani, Michael Schumacher a fost supus iniţial la două operaţii de neurochirurgie şi, de atunci, a fost menţinut în comă indusă. La o lună de la internare, însă, medicii au demarat procesul treptat de trezire.

Starea de sănătate a campionului german est un motiv constant de speculaţii, iar anturajul său a reiterat, în numeroase ocazii, că singurele informaţii valide sunt cele difuzate de apropiaţii săi ori de echipa medicală. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata