Autorităţile din Costa Rica confirmă că omul de afaceri Costel Comana s-a spânzurat în avion

Autoritățile din Costa Rica au anunțat că autopsia efectuată în cazul românului găsit mort la bordul unui avion care efectua o cursă de la Bogota, Columbia, către San Jose, Costa Rica, a confirmat faptul că bărbatul, identificat ca fiind omul de afaceri Costel Comana, s-a spânzurat în baia aeronavei, informează vineri Associated Press.

Departamentul de Investigații Judiciare din Costa Rica a precizat joi că bărbatul a murit ‘prin asfixiere după ce s-a spânzurat’.

Potrivit sursei citate, românul Costel Comana era însoțit de o conațională în vârstă de 35 de ani, care a declarat că bărbatul era nervos și s-a dus de mai multe ori la toaletă în timpul zborului.

‘Ea a declarat că, la un moment dat, a adormit și când s-a trezit, cu circa cinci minute înainte de aterizare, și-a dat seama că bărbatul nu se mai afla lângă ea’, a anunțat Departamentul de Investigații Judiciare din Costa Rica (OIJ), într-un comunicat de presă, citat de EFE.

Femeia s-a dus să-l caute la toaletă, a bătut la ușă și, cum nu i-a răspuns nimeni, a cerut ajutorul unei stewardese a companiei Avianca. Stewardesa a deschis ușa toaletei și l-a descoperit pe român fără viață, relatează agenția spaniolă de presă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata