Beyonce, acuzată de o vedetă pop din Serbia că i-ar fi copiat stilul vestimentar

Cântăreața americană Beyonce a fost acuzată de o vedetă pop din Serbia că i-ar fi copiat atât unele ținute vestimentare, cât și stilul, scrie ziarul „Le Soir”, care reproduce și o serie de imagini prin care Jelena Karleusa își susține afirmațiile.

Interpreta blondă de 36 de ani observase de mai multă vreme o serie de asemănări, dar s-a decis să-și facă publică nemulțumirea după ultramediatizata apariție a celei numite „Queen B” pe covorul roșu al Galei benefice de la Metropolitan Museum of Art 2015, unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului.

Beyonce a ales pentru acea ocazie o rochie mulată, cu multe transparențe, realizată de casa de modă Givenchy, la care a adăugat bijuterii marca Lorraine Schwartz.

Înfuriată, Jelena Karleusa a postat pe Instagram un fotomontaj comparativ, cu imagini proprii prezentate în paralel cu cele ale artistei americane, și un mesaj adresat acesteia. ‘Iată ce înseamnă originalitate. Ar trebui să încerci și tu într-o zi’, este sfatul dat de ea pentru Beyonce.

Presa internațională care a prezentat știrea amintește că Jena Karleusa a formulat critici similare, în urmă cu numai câtea luni, și în legătură cu o altă celebritate a lumii mondene, vedeta de reality show Kim Kardashian. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata