Box: Cel mai scump bilet la meciul Mayweather – Pacquiao costă 7.500 de dolari

Biletele pentru confruntarea dintre pugiliștii american Floyd Mayweather și filipinez Manny Pacquiao, programată pe 2 mai la Las Vegas, vor costa între 1.500 și 7.500 de dolari, au anunțat, miercuri, organizatorii, care l-au prezentat drept „cel mai mare meci din istorie”, relatează AFP.

„Interesul pentru acest meci depășește boxul și chiar sportul”, a explicat Ken Hershman, director executiv al postului HBO Sports, unul dintre difuzorii meciului, pe care l-a descris drept „cel mai mare din toate timpurile”.

Organizatorii au indicat că prețurile biletelor puse în vânzare vor fi între 1.500 și 7.500 dolari, fără a preciza și numărul biletelor ce vor fi scoase la vânzare. Capacitatea sălii MGM Grand din Las Vegas este de 16.800 de locuri, iar biletele vor fi oferite unor celebrități.

„Este rar ca un meci de box să atragă atât de multă atenție pe tot globul, pentru că este atenția de care beneficiază în mod normal un eveniment sportiv de talia Jocurilor Olimpice sau Super Bowl”, a subliniat promotorul Bob Arum.

Luna trecută, Bob Arum a avertizase că acest meci va fi cel mai remunerat din istorie.

„Joe Frazier s-ar răsuci în mormânt dacă ar ști câți bani va aduce acest meci”, a adăugat promotorul, făcând referire la cel care a fost adversarul lui Muhammad Ali în „meciul secolului”, desfășurat la Madison Square Garden din New York în 1971.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 ani, este neînvins în 47 de meciuri disputate ca profesionist, în timp ce Manny Pacquiao (36 ani) are în palmares 57 de victorii, 5 înfrângeri și 2 egaluri. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata