Cântăreaţa cu cele mai mari vânzări din istorie

Cântăreața cu cele mai mari vânzări din istorie a reușit să vândă peste 300 de milioane de albume de-a lungul carierei sale, începută în 1979. Pentru acest record, este inclusă în ediția 2015 a faimoasei Guinness Book.

Madonna, căci despre ea e vorba, a mai reușit un record demn de Guinness Book legat de vânzări: între iunie 2012 și iunie 2013, a avut cel mai mare venit anual dintre toate starletele pop din lume.

A întrecut-o cu mult pe deținătoarea recordului, Celine Dion, care în 1998 strânsese suma de 56 milioane de dolari. Madonna, în intervalul amintit mai sus, a câștigat suma de 80 de milioane de dolari.

Madonna Louise Ciccone, supranumită ”regina muzicii pop”, s-a născut la 16 august 1958, în Bay City, Michigan, și și-a petrecut întreaga copilărie în Pontiac, suburbie a orașului Detroit.

Artistă completă, Madonna este cântăreață, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a multor premii Grammy, laureată a Globului de Aur. Este apreciată nu doar pentru muzica și stilul său inconfundabile, ci și pentru show-urile pe care le realizează la orice concert. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata