Casa din New York în care s-au filmat importante secvenţe din „Naşul” este de vânzare

Casa în care s-au filmat importante secvențe din filmul ‘Nașul’ și care a aparținut decenii întregi aceleiași familii este de vânzare, prețul propus fiind de 2,9 milioane de dolari, informează lefigaro.fr.

„Îi voi face o ofertă de nerefuzat” — este una din cele mai celebre replici din istoria cinematografiei, rostită de Don Vito Corleone în „Nașul”. Ea s-ar putea aplica și în domeniul imobiliar, pentru casa din film a familiei Corleone, aflate în centrul seriei de filme ce figurează sistematic în clasamentul celor mai bune pelicule din toate timpurile.

„Nașul” are trei premii și șase nominalizări la Oscar, cinci premii și două nominalizări la Globul de Aur, un premiu și două nominalizări la BAFTA. Cu primul film lansat în 1972, iar părțile a doua și a treia în 1974 și 1990, „Nașul”, inspirat din romanul lui Mario Puzo, este povestea lui Don Vito Corleone, mafiot din Sicilia ajuns cap al unei importante rețele mafiote din America.

Personajele principale sunt interpretate de actori celebri, printre care Marlon Brando, Al Pacino, Robert de Niro, Robert Duvall, James Caan. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Al Pacinocasa de vanzareMarlon BrandoNasulNew YorkRobert De Niro
Comentarii (0)
Adaugă comentariu