Cel mai dedicat fan al jocului video FIFA

Cel mai dedicat fan al jocului video FIFA este un britanic, performanța sa constând în timpul record petrecut, fără oprire, jucând meciuri de fotbal virtuale.

Conform guinnessworldrecords.com, numele său este Christopher Cook și și-a dovedit pasiunea pentru unul din episoadele francizei FIFA, mai exact pentru FIFA15, jucându-l fără întrerupere timp de 48 de ore, 49 de minute și 41 de secunde. Nu a fost doar cel mai lung maraton de jucat FIFA, ci și cel mai lung maraton de jucat o simulare video de fotbal.

Anterior, recorduri asemănătoare fuseseră stabilite de cinci ori, primul fiind înregistrat în anul 2010. Cea mai recentă astfel de performanță a durat 48 de ore și 5 minute, fiind stabilită de canadienii Jordan Bloeman și Scott Francis Winder, în 2012.

Deși Christopher Cook a recunoscut că nu este unul dintre cei mai abili jucători de fotbal electronic, el a declarat că a încercat să stabilească acest record în scopul strângerii de fonduri pentru o organizație caritabilă.

Recordul său a fost confirmat la 23 septembrie 2015 și este inclus în ediția 2016 a Guinness World Records. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: guinnessworldrecords.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata