Cele mai multe proceduri cosmetice

Femeia care a apelat la cele mai multe proceduri cosmetice pentru înfrumusețare este, potrivit www.guinnessworldrecords.com, americanca Cindy Jackson. Aceasta cheltuise, până la 7 februarie 2005, când i-a fost omologat recordul, nu mai puțin de 99.600 dolari pentru 47 de proceduri cosmetice, dintre care nouă operații de amploare.

Cindy Jackson s-a născut în 1956, la Hazard, în Kentucky, SUA și nu a fost întotdeauna o femeie frumoasă. Se simțea de parcă ar fi fost într-un corp nepotrivit, cu o fizionomie nepotrivită, pe care își dorea foarte mult să le schimbe. După ce i-a murit tatăl, a moștenit o sumă de bani, pe care a ales să o folosească pentru a arăta mai bine.

Astfel, în 1988, a început transformarea. Cindy Jackson susține că a vrut să o ia ușor, nu și-a propus nicidecum să stabilească un record, ci-și dorea doar să arate tânără și frumoasă, notează site-ul abcnews.go.com. Pe lângă cele nouă operații ample, consemnate de reprezentanții Cărții Recordurilor la 7 februarie 2005, cele 47 de proceduri includeau și lifting-uri faciale, rinoplasii, liposucții, operații la brațe și la coapse, implanturi faciale și în buze, peeling-uri chimice, operație pentru micșorarea bărbiei și aplicarea de machiaj semi-permanent.

Cindy Jackson este, în prezent, consultant în operații estetice și autor al unor lucrări în domeniu. În 2015, a fondat Asociația Internațională a Consultanților Estetici (International Association of Aesthetic Consultants).

Ea însăși declara: Pentru mine, cel mai bun rezultat este cel care arată natural”. „Nu aș fi vrut să se oprească lumea și, privindu-mă, să spună ‘femeia aceea a făcut foarte multe operații’. Nu mi-ar fi plăcut să arăt ca și cum aș fi făcut ceva în acest sens”, menționează site-ul citat anterior. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata