Celebrul naist Nicolae Voiculeţ va cânta în deschiderea marii finale Superkombat din Italia

Celebrul naist Nicolae Voiculeț va susține un recital în fața telespectatorilor din 90 de țări, cu ocazia ceremoniei de deschidere a marii finale a circuitului Superkombat din 2014, ce va avea loc pe 22 noiembrie, la Monza, în Italia, unde România va fi reprezentată de Cătălin Moroșanu, dar și de frații Andrei și Bogdan Stoica, informează un comunicat.

Artistul a concertat în cei peste 30 de ani de carieră în fața a zeci de lideri de state, figuri regale și nobiliare, iar în semn de gratitudine, președintele Romaniei l-a decorat cu ‘Meritul Cultural al României în Grad de Cavaler’. Desemnat oficial ca ambasador al turismului românesc, Nicolae Voiculeț s-a alăturat proiectului Superkombat, promoția condusă de Eduard Irimia și lansată în România, acum lider european în organizarea evenimentelor profesioniste.

„Sunt alături de victorioșii campioni ai României întru mândria acestui neam demn și valoros. Îmi revine onoarea să deschid cea mai grandioasă gală Superkombat din Europa. Naiul românesc va da semnalul începerii marelui eveniment pentru miile de spectatori din sală și a milioanele de telespectatori din întreaga lume. Voi cânta pentru România!”, a declarat celebrul naist.

„Faptul că un mare artist și mai ales un mare român precum Nicolae Voiculeț va concerta în deschiderea galei e o mândrie și totodată o recunoaștere a faptului că Superkombat nu este doar o promoție care promovează sporturile de contact în toată lumea. Încercăm să promovăm atât turismul, cât și cultura și valorile românești. Dacă anul trecut, la finală, am avut o soprană din China, iată că acum avem ca oaspete un veritabil ambasador al României”, a declarat președintele Superkombat, Eduard Irimia, care a organizat în ultimii doi ani gale în Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Olanda, Austria sau Croația.

Programată să aibă loc la Palalper Arena din Monza, orașul faimos pentru circuitul de Formula 1, marea finală a circuitului Superkombat va aduce la start luptători din 12 țări. Cătălin Moroșanu și frații Stoica vor fi românii care vor intra cu tricolorul în ringul la care vor fi ațintiți ochii a zeci de milioane de telespectatori din toată lumea. Printre personalitățile din Italia care și-au anunțat prezența la eveniment se numără fostul mare fotbalist Paolo Maldini, dar și mai multe personalități politice, sportive și din lumea modei de la Milano.

Fanii din Italia care doresc să achiziționeze bilete pentru eveniment o pot face în magazinele românești de alimente din rețeaua Logistic East Food și partenere La Costache din zona Lombardia, dar și accesând portalul superkombat.it. În România, marea finală Superkombat va fi transmisă în direct de televiziunea sport.ro, în timp ce la nivel internațional poate fi urmărită în rețeaua Eurosport cu începere de la ora 22,00. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata