Clasamentul celor mai bine îmbrăcate personalităţi din lume în 2015, dominat de britanici

Doi britanici – Samantha Cameron, soția premierului britanic, și actorul Bill Nigy – conduc în topul celor mai bine îmbrăcate personalități din lume realizat pentru anul 2015 de celebra revistă Vanity Fair.

La categoria ‘cupluri’, clasamentul este dominat tot de britanici, actorul Benedict Cumberbatch și regizoarea cu care s-a căsătorit cu câteva luni în urmă, Sophie Hunter.

Dintre doamnele care au tras atenția prin ținutele lor vestimentare, publicația le-a mai reținut pe muziciana americană Taylor Swift și pe Misty Copeland, solistă la American Ballet Theatre din New York. Contesa de Wessex se situează pe poziția a patra, iar locul cinci îi revine mediatizatei soții a actorului George Clooney, avocata britanică de origine libaneză Amal (fostă Alamuddin). Topul continuă cu exuberanta cântăreață Rihanna și prințesa Charlotte Casiraghi — fiica prințesei Caroline de Monaco și nepoata regretatei prințese Grace de Monaco, ambele, veritabile simboluri ale eleganței. Regina Letizia a Spaniei este pe locul al optulea.

În 2015, cei mai eleganți domni au fost din lumea finanțelor și afacerilor, designeri sau artiști. Clasamentul include și doi tineri reprezentanți ai unor case regale: prințul Carl Philip din Suedia (locul 6) și prințul Harry al Marii Britanii, fiul cel mic al prințului Charles și al fostei sale soții, lady Diana (locul 8).

Dintre vedetele de la Hollywood, care beneficiază de un clasament separat, publicația a optat pentru actrița suedeză Alicia Vikander și actorul britanic Eddie Redmayne, care împart ‘podiumul’ cu artista americană Emma Stone. Ei sunt urmați de Gugu Mbatha-Raw, Sienna Miller, chinezoaica Fan Bingbing, Michael Fassbender, Charlize Theron, Emma Watson și Diane Kruger. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: thetimes.co.uk

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata