Costumul bej purtat de Obama inflamează reţelele sociale

Costumul bej purtat de președintele SUA, Barack Obama, în timp ce vorbea despre criza din Ucraina și conflictele din Siria și Irak a incendiat rețelele sociale imediat după conferința de presă a acestuia, informează vineri AFP.

De culoare deschisă, costumul a stârnit ample comentarii în rețelele de socializare, în condițiile în care Barack Obama este cunoscut pentru compleurile sale sobre.

Comentariile postate pe Twitter au făcut aluzie, de exemplu, la titlul unei cărți a președintelui Obama, ‘The Audacity of Hope’ (Îndrăzneala de a spera), care a devenit: ‘The Audacity of Taupe’ (Îndrăznealea culorii ‘taupe’).

Au continuat, în aceeași notă ironică, cu ‘Yes we tan’ — aluzie la celebrul slogan din campania prezidențială a lui Barack Obama din 2008, ‘Yes we can’ .

Unele comentarii au salutat însă ‘curajul’ președintelui. Obama, căruia îi plac, în general, costumele de culoare închisă, a mai purtat unul crem, de Paști, anul acesta.

Casa Albă nu a difuzat niciun comentariu, însă președintele a declarat deja în octombrie 2012 revistei Vanity Fair că nu vrea să ia ‘decizii’ despre ceea ce manâncă sau poartă pentru că are ‘prea multe alte decizii de luat’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata