Demi Moore, jefuită de bunuri în valoare de 200.000 de dolari

37

Actrița Demi Moore a fost jefuită de bunuri personale în valoare de 200.000 de dolari, a declarat poliția pentru Us Weekley la 7 mai.

O anchetă a fost deschisă după raportarea acestui furt important dintr-un depozit în care steaua de la Hollywood, în vârstă de 52 de ani, își păstra cele mai scumpe haine. Demi Moore încă încearcă să listeze obiectele vestimentare care lipsesc.

Jaful a fost descoperit săptămâna aceasta de un asistent al actriței, dar nu se știe când anume a fost comis, având în vedere că depozitul nu mai fusese verificat de șase luni de către actriță sau de cineva din anturajul său. Din acest motiv, va fi, probabil, foarte dificil ca hoții să fie prinși, estimează site-ul TMZ specializat în știri mondene.

Potrivit Us Weekley, nu au fost găsite urme de forțare a ușii. Se bănuiește, astfel, că furtul a fost comis de cineva care lucrează în spațiul de depozitare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online