Designerul Diane von Fürstenberg şi-a clonat căţelul

Creatoarea de modă Diane von Fürstenberg şi soţul ei, miliardarul Barry Diller, au apelat la o firmă sud-coreeană pentru a clona câinele lor favorit, Shannon, şi, contra sumei de de aproximativ 90.000 de euro, au primit nu unul, ci două exemplare identice cu originalul, despre care nu se ştie exact dacă mai trăieşte sau nu, relatează miercuri ziarul spaniol ”El Pais”.

Cunoscutul magnat media, în vârstă de 74 de ani, fiind extrem de ataşat de Shannon, o femelă de Jack Russell Terrier, a prelevat mostre din ADN-ul iubitului animal. Cu ajutorul acestora, s-a realizat clonarea, confirmată de stăpâni pentru publicaţia ”Page Six”.

Shannon a fost mereu extrem de răsfăţată de cei doi soţi, extrem de bogaţi. Patrupedul avea o ”reşedinţă” în stil neoclasic şi era cunoscută la Hollywood pentru năzbâtiile ei. În acest sens, presa aminteşte o întâmplare petrecută în timpul uneia dintre clasicele petreceri date de Diane von Fürstenberg şi Barry Diller cu ocazia decernării premiilor Oscar.

La acea dată, căţeluşa s-a suit pe acoperişul vilei, unde se plimba cu dezinvoltură, spre marea îngrijorare a tuturor celor prezenţi, printre care se numărau vedete precum Shirley MacLaine, Joan Collins şi Diana Ross. Problema s-a rezolvat doar atunci când omul de afaceri s-a urcat pe o scară şi şi-a salvat mascota. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: instagram.com / dvf

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata