Diddy, rapperul cu cele mai mari încasări anul trecut

Artistul american Diddy este rapperul care a câștigat cei mai mulți bani anul trecut, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes și publicat marți, relatează AFP.

Pe numele său real Sean Combs, dar cunoscut sub numele de scenă „Puff Daddy” și mai recent „Diddy”, artistul a câștigat 60 de milioane de dolari între iunie 2014 și iunie 2015.

Veniturile sale provin în principal din afaceri și în special din distribuția în Statele Unite a Ciroc, o gamă de vodcă produsă în Franța.

Diddy este o apariție rară pe scena muzicală, cel mai recent album, „Last Train la Paris”, fiind oferit fanilor în 2010.

Recent însă, un alt rapper, Gizzle, a dezvăluit pe site-ul de profil Rap-Up că Diddy lucrează la o continuare a primului său album „No way out”.

Potrivit clasamentului Forbes, Jay-Z îi urmează lui Diddy în acest top, cu 56 de milioane de dolari, iar poziția a treia este ocupată de artistul canadian Drake, cu 39,5 milioane de dolari, din care câte 1 milion câștigați pe fiecare concert. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: commons.wikimedia.org

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata