Disney pregăteşte partea a II-a a filmului „Maleficent”

Studioul Disney au făcut primul pas spre planificarea unei continuări (sequel) a filmului „Maleficent” angajând-o pe Linda Woolverton pentru a scrie scenariul părții a doua, informează luni blogul de specialitate Deadline, citat de EFE.

Woolverton, care a scris scenariul primei părți, este responsabilă și de scenariul filmului ‘Alice Through the Looking Glass’ — continuarea lui ‘Alice in Wonderland’ — care va fi lansat pe ecrane în 2016, cu Mia Wasikowska, Johnny Depp și Anne Hathaway în rolurile principale.

Deocamdată nu există o confirmare oficială, dar se așteaptă ca Angelina Jolie să-și reia rolul de protagonistă în această continuare a ” target=_blank>’Maleficent’.

Filmul, lansat anul trecut a avut un succes uriaș la public — cu încasări de peste 750 de milioane de dolari în lume — a marcat o revenire a studiourilor Disney la universul basmului „Frumoasa din pădurea adormită”.

„Maleficent” reprezintă o versiune modernizată a basmului și este relatată din punctul de vedere al personajului negativ, zâna cea rea jucată de Angelina Jolie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata