Ducii de Cambridge au cerut presei să le respecte dreptul la viaţă privată

Fotografilor din apropierea domeniului regal Sandringham, unde Prințul William al Mari Britanii, și soția sa, Catherine, s-au retras miercuri, alături de cei doi copii ai lor, li s-a cerut, printr-o scrisoare, să respecte dreptul la viață privată al tânărului cuplu, a informat BBC.

„Dorim să vă cerem, din nou, în mod clar, să încetați actele de hărțuire și de încălcare a vieții private„, se menționează în mesajul redactat de secretarul responsabil cu comunicarea al Ducilor de Cambridge, relatează AFP joi. „Au existat în trecut o serie de încălcări ale vieții private a familiei regale, dintre care principalele au fost cauzate de fotografi profesioniști care foloseau teleobiective”, reamintește scrisoarea.

Ducii de Cambridge au părăsit Palatul Kensington, reședința lor din Londra, miercuri, la numai patru zile după venirea pe lume a fiicei lor, Prințesa Charlotte Elisabeth Diana. Ei vor petrece o perioadă de timp la conacul Anmer Hall, o reședință situată pe domeniul din Sandringham ce a aparținut bunicii prințului, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Alături de ei se află și fiul lor, Prințul George, care în iulie va împlini doi ani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata