După 30 de ani de amnezie, un canadian şi-a regăsit familia

43

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care şi-a redobândit brusc memoria şi, odată cu ea, adevărata identitate, se pregăteşte acum să îşi reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, a anunţa presa locală, citată de AFP.

Edgar Latulip avea 21 de ani şi vârsta mentală a unui copil de 12 ani, din cauza unui retard mental, atunci când a dispărut, în septembrie 1986, din oraşul său natal, Kitchener.

La momentul dispariţiei, tânărul se afla sub tratament pentru tentative de suicid, iar părinţii săi l-au căutat în zadar până luna trecută.

La 130 de kilometri de Kitchener, un bărbat care se prezenta sub o altă identitate şi-a adus brusc aminte că numele său real ar putea fi Latulip după ce a avut o serie flashback-uri în timp ce completa nişte documente legale alături de o asistentă socială.

La scurt timp, s-au efectuat teste ADN şi s-a dovedit că bărbatul era, într-adevăr, Edgar Latulip.

În prezent domiciliată în Ottawa, mama sa, Silvia Wilson, a aflat neaşteptata veste săptămâna trecută, atunci când a fost contactată telefonic de un inspector de poliţie.

La momentul dispariţiei, Latulip s-a rănit la cap prin cădere şi a devenit amnezic, a indicat poliţia din regiunea cascadei Niagara presei locale.

După trei decenii de separare, bărbatul şi mama sa se vor întâlni în zilele următoare, la o dată încă necunoscută. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Captură foto: Cunik NEWS / YouTube

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online