După ce şi-au anunţat divorţul, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin trec la împărţirea bunurilor

După ce au anunţat miercuri că divorţează, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin trec la împărţirea bunurilor. Se pare că au convenit deja asupra partajului de câteva săptămâni, scrie Daily Mail.

Actriţa a anunţat despărţirea pe site-ul ei internet, Goop.com, şi totul lasă să se înţeleagă că cei doi au făcut tot posibilul să îşi protejeze cât mai bine cei doi copii, Apple (nouă ani) şi Moses (şapte ani). I-au dus în Bahamas pentru a-i feri de valul mediatic provocat de anunţ.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-ar fi înţeles şi în privinţa împărţirii bunurilor imobile, care cuprind locuinţe luxoase în Londra, Brentwood, New York, potrivit presei anglofone. De-a lungul carierelor, cei doi artişti au ajuns la o avere de aproape 145 milioane de dolari şi au cumpărat cinci case. La scurt timp de la căsătorie, cei doi au hotărât să se stabilească la Londra, actriţa preferând viaţa londoneză celei din California. Acest lucru a fost pe placul lui Chris Martin şi al colegilor lui din Coldplay, care locuiesc în capitala britanică. Paltrow şi Martin au cumpărat trei case în Belsize Park, făcând din ele una singură, în care au locuit peste zece ani, departe de Los Angeles.

Cei doi au decis anul trecut să se mute în California fiindcă Gwyneth Paltrow dorea să fie mai aproape de mama ei, Blythe Danner. Au cumpărat o casă de 10 milioane de dolari la Los Angeles, unde au mers şi copiii la şcoală. Această soluţie nu s-a dovedit practică pentru Chris Martin, nevoit să facă drumuri lungi dus-întors la Londra pentru a fi alături de Coldplay.

Unele surse arată că cei doi au mai cumpărat o vilă la Malibu cu 14 milioane de dolari, unde ar sta Chris Martin, în timp ce Gwyneth Paltrow ar rămâne la Brentwood (Los Angeles). Copiii pot ajunge astfel de la un părinte la altul într-o jumătate de oră. Soţii au mai achiziţionat un apartament în Tribeca, nu departe de Jay-Z şi Beyonce, şi o casă de vacanţă în Hamptons, alte două bunuri ce trebuie împărţite. Primul i-ar putea reveni actriţei, iar al doilea, cântăreţului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata