Ellen DeGeneres dezvăluie de ce își încheie talk show-ul

Ellen DeGeneres le-a spus telespectatorilor că pune capăt emisiunii sale TV de lungă durată, deoarece „am simțit cu adevărat că sezonul viitor este momentul potrivit” pentru a-l încheia.

„Adevărul este că întotdeauna am încredere în instinctele mele. Instinctul meu mi-a spus că este timpul”, a spus ea în noul ei episod.

Ea nu a menționat în mod direct acuzațiile unui mediu de lucru toxic care a pus talk show-ul sub un nor, anul trecut.

Trei producători seniori și-au pierdut locul de muncă, iar gazda s-a scuzat în direct, în septembrie anul trecut.

Ellen, în vârstă de 63 de ani a susținut că a decis să încheie spectacolul după cel de-al 19-lea sezon al său, în 2022, înainte de izbucnirea scandalului.

„În urmă cu doi ani, am semnat o afacere pentru încă trei ani și am știut întotdeauna, în inima mea, că sezonul 19 va fi ultimul meu sezon”, a spus ea la începutul programului de joi.

Emisiunea Ellen DeGeneres este difuzată din septembrie 2003 și are peste 3.000 de episoade.

Conține un amestec zilnic de comedie, interviuri și povești de interes uman, a fost un element de bază al televiziunii americane, deși ratingurile au scăzut în ultimii ani.

În monologul de deschidere preînregistrat, ea a spus: „Vreau să știi că m-am gândit mult la această decizie. Am stat cu ea o vreme. Am meditat la ea”.

Companonul de discuții, Oprah Winfrey, se va alătura ei în emisiunea de joi pentru a discuta despre anunț, la fel ca și cântăreața Pink, care cântă piesa tematică.
DeGeneres și-a făcut numele ca un comediant de stand-up și cu un sitcom auto-intitulat în anii ’90.

Ea a spus: „În 1997, știam că este timpul să ies pe sitcomul meu și să-mi trăiesc adevărul. Pe atunci, am avut un vis viu că o pasăre a zburat dintr-o cușcă și s-a eliberat pentru că trebuia să iasă din acea cușcă.

„Recent, am avut un vis că o pasăre, o pasăre frumoasă cu pene roșii aprinse, a venit la fereastra mea și mi-a șoptit:„ Încă poți face lucruri pe Netflix ”, a adăugat ea în glumă. „Și acesta era semnul pe care îl căutam”.

Mai devreme, miercuri, ea a declarat pentru Hollywood Reporter: „Oricât de grozav este acest spectacol și oricât de distractiv este, nu mai este o provocare”.

Ea a declarat publicației că acuzațiile de anul trecut, că locul de muncă al emisiunii a fost „dominat de frică”, nu a fost un factor în decizia ei de a stopa emisiunea.

„Dacă aș renunța la spectacol din cauza asta, nu m-aș mai întoarce în acest sezon”, a spus ea, recunoscând că „a distrus-o” pentru că a văzut tot ceea ce susținea, atacat.

Spectacolul ei a câștigat mai mult de 60 de premii Daytime Emmy, cea mai recentă venire când a fost desemnat un talk show remarcabil de divertisment în 2020.

Sursa: BBC
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata