Faimosul bucatar britanic Jamie Oliver îşi va extinde reţeaua de restaurante cu specific italian pe aeroporturi europene

Cunoscutul chef și star TV britanic Jamie Oliver va deschide până în 2017 o rețea de restaurante cu specific italian în câteva aeroporturi din Europa, pentru a face cunoscute pasagerilor europeni deliciile bucătăriei din zona Alpilor, scrie lejdc.fr.

Bucătarul britanic, originar din Essex, conduce șase restaurante cu specific diferit, printre care și Jamie’s Italian. Cunoscut pentru promovarea unei alimentații sănătoase bazate pe ingrediente proaspete, Oliver este și un adept al bucătăriei transalpine.

Primul restaurant Jamie’s Italian în Europa va fi deschis peste doi ani pe aeroportul Nisa de pe Coasta de Azur. Nume celebre ale gastronomiei franceze, printre care Thierry Marx și Mauro Colagreco, vor contribui la înfrumusețarea acestui punct de atracție turistică al aeroportului.

Restaurante Jamie’s Italian vor mai fi deschise în aeroporturi din Germania, Elveția, Olanda. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata