Fanii „Top Gear”, revoltaţi după concedierea lui Jeremy Clarkson

Mai multe celebrități, printre care actorul Russell Crowe sau interpretul Snoop Dogg, au sărit în apărarea fostului prezentator al emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson, concediat marți de BBC, relatează Starpulse.com.

Top Gear „este un spectacol despre Jeremy Clarkson. Este vorba despre sensibilitatea lui … În multe țări, tot ce pot vedea în engleză este ‘Top Gear’. Jeremy are un pic de reputație negativă, dar asta face parte din farmecul și frumusețea sa”, a declarat Crowe la BBC Breakfast miercuri dimineața.

Mai radical, Snoop Dogg le-a cerut fanilor să boicoteze BBC până când Clarkson va reveni în cadrul emisiunii.

Fanii au inundat pagina de Facebook a show-ului cu postări în care își exprimau părerea despre concediere. „Tocmai ați pierdut milioane de fani. Mare greșeală”, a scris un fan, în timp ce un altul a comentat:”Top Gear fără Clarkson, cu tot cu defectele lui, va fi un eșec total. Aduceți-l înapoi!”.

Cu toate acestea, unii internauți sunt de părere că prezentatorul merita să fie concediat pentru acțiunile sale împotriva producătorului show-ului.

Unul dintre aceștia scris: „Deși sunt extrem de dezamăgit că Top Gear nu va mai fi ce a fost, BBC trebuia să facă acest lucru. Sunt un mare fan al lui Clarkson, dar s-a comportat aiurea și orice altcineva în altă funcție s-ar fi confruntat cu concedierea și cu posibile acuzații în justiție pentru acțiunile sale”.

Pe de altă parte, co-starul lui Clarkson, James May, a declarat pentru Sky News că el și Richard Hammond s-ar putea decide să nu continue emisiunea în lipsa lui Clarkson.

„Sunt sigur că Top Gear va continua într-un fel … Cred că noi cam suntem trei la pachet”, a precizat el.

BBC a decis să nu reînnoiască contractul Jeremy Clarkson cu emisiunea „Top Gear”, în pofida susținerii oferite de numeroase vedete și a unei petiții online, care a atras peste 1 milion de semnături din partea fanilor.

Clarkson, care a regizat show-ul auto din 1988, a fost suspendat la începutul acestei luni după o dispută cu producător Oisin Tymon în privința unor aranjamente de catering. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata