Fiica Prinţului William va purta numele de Charlotte Elizabeth Diana

Fiica Prințului William și a soției sale, Catherine, care a venit pe lume sâmbătă, 2 mai, la Londra, va purta numele de Charlotte Elizabeth Diana, a anunțat luni Palatul Kensington, pe contul său de Twitter, transmite Reuters.

Ocupând poziția a patra în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, fiica Ducilor de Cambridge va purta titlul de ‘Alteța sa Regală Prințesa de Cambridge’, a precizat reședința oficială a celor doi fericiți părinți.

Prenumele celui mai recent membru al familiei regale reprezintă un omagiu adus străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, precum și mamei tatălui său, Prințesa Diana, dispărută într-un tragic accident de circulație în 1997, la Paris. Iar Charlotte s-a numit soția Regelui George al-III-lea și este cel de-al doilea prenume al surorii Ducesei de Cambridge, Peppa Middleton.

Prințesa Charlotte Elizabeth Diana este al doilea copil al Ducilor de Cambridge, după Prințul George, care va împlini doi ani în luna iulie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata