Filmul „Inglorious Bastards” a obţinut premiul sindicatului actorilor de la Hollywood

Filmul ‘Inglorious Bastards’ al regizorului Quentin Tarantino a obţinut sâmbătă (23 ianuarie 2010) premiul pentru cea mai bună distribuţie acordat de principalul sindicat al actorilor de la Hollywood, transmite AFP.

Premiul Screen Actors Guild (SAG) este un bun indicator a ceea ce urmează să se întâmple la Oscaruri, care vor fi decernate la 7 martie. Principalul ‘contracandidat’ al peliculei lui Tarantino a fost ‘Avatar’-ul lui James Cameron, numărul unu în prezent în box office-ul mondial. În ultimii doi ani, filmul distins de sindicatul actorilor a obţinut şi Oscarul pentru cel mai bun film: ‘Slumdog Millionaire’ (2009) al lui Danny Boyle şi ‘No Country for Old Men’ (2008), al fraţilor Joel şi Ethan Coen.

Christoph Waltz, care interpretează în ‘Inglorious Bastards’ rolul unui ofiţer german, a primit premiul pentru cel mai bun actor într-n rol secundar. Jeff Bridges (60 de ani) a primit, pentru rolul său din ‘Crazy Heart’, premiul pentru cel mai bun actor, iar cea mai bună actriţă a fost desemnată Sandra Bullock în ‘The Blind Side’. Ambii fuseseră distinşi şi la ceremonia Golden Globes, fiind acum consideraţi mari favoriţi pentru Oscar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata