Filmul „Pretty Woman” a avut iniţial un alt final, dramatic pentru Julia Roberts

Pentru a marca 25 de ani de la turnarea filmului „Pretty Woman”, postul american NBC a adunat marți în platou interpreții principali ai peliculei – Julia Roberts, Richard Gere, Laura San Giacomo, Hector Elizondo și regizorul Garry Marshall. Cu ocazia acestei întâlniri, actrița care a jucat rolul prostituatei Vivian Ward a dezvăluit că finalul inițial era diferit de cel văzut de milioane de spectatori, relatează lefigaro.fr.

Filmul, care urma să se numească ‘3000’, cu referire la suma solicitată de Vivian pentru serviciile sale, se termina rău, potrivit afirmațiilor Juliei Roberts: ‘La sfârșitul scenariului original, personajul lui Richard trebuia să mă alunge din mașină aruncându-mi în față banii și plecând înainte de genericul de final.

‘ Când s-a implicat în proiect cineastul Garry Marshall, drepturile filmului au fost cumpărate de studiourile Disney, iar scenariul a fost complet revizuit pentru a înlătura nota dramatică din cel original.

Julia Roberts fusese aleasă pentru rolul principal înainte de transferul drepturilor, dar Richard Gere a refuzat de câteva ori să facă parte din distribuție, până când actrița l-a convins — încă de la prima întâlnire.

„Ne-am apreciat încă de la început, mărturisește actorul. Era cu mine când m-a sunat la telefon Garry (Marshall) să mă întrebe cum se desfășoară întâlnirea. Julia a luat o foaie, a scris ceva și mi-a dat-o. Scrisese ‘te rog, spune da’. A fost foarte drăguț. Atunci am spus da”.

Filmul „Pretty Woman” a fost lansat în 1990 și a avut încasări de 463 de milioane de dolari în toată lumea, iar Julia Roberts a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, câștigat atunci de Kathy Bates pentru rolul din ‘Misery’, amintește lefigaro.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata