Filmul „The Tourist”, cu Johnny Depp şi Angelina Jolie, va fi lansat în decembrie 2010

Casa de producţie a thriller-ului ‘The Tourist’, cu Angelina Jolie şi Johnny Depp în rolurile principale, a anunţat că filmul va fi lansat pe 10 decembrie, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă şi la timp pentru a putea fi selectat la Oscar şi Golden Globes, informază site-ul lesquotidiennes.com.

Regizat de cineastul câştigător al unui Oscar Florian Henckel Von Donnersmarck (‘Viaţa celorlalţi’), filmul povesteşte întâlnirea unui turist american venit în Italia să se vindece de o dezamăgire în dragoste cu o femeie extraordinară, agent Interpol, care se foloseşte de el. Este un remake al peliculei franceze a lui Anthony Zimmer (2005), cu Sophie Marceau şi Yvan Attal. Ţinând seama că cei doi mai joacă în două filme de succes, ‘Salt’ şi ‘Alice în Ţara Minunilor’, actorii se pot gândi la o statuetă.

Producătorii se gândiseră iniţial la Tom Cruise pentru rolul Sam Worthington, obţinut în cele din urmă de Depp, şi la Charlize Theron. În distribuţie mai figurează Paul Bettany (‘Victoria: Tinereţea unei regine’) şi Timothy Dalton (‘Hot Fuzz’).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata