Fosta „Spice Girl” Geri Halliwell se va căsători cu liderul de Formula 1 Christian Horner

 

Fosta Spice Girl, Geri Halliwell și-a anunțat marț, 11 noiembrie, logodna cu directorul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner, anunță publicațiile online din Marea Britanie și agențiile internaționale de presă.

În vârsta de 42 de ani și mamă a unei fete în vârstă de opt ani pe care o are dintr-o scurtă relație cu scenaristul Sacha Gervasi, Geri Halliwell a plasat un anunț în ziarul londonez The Times conform căruia Christian Horner, liderul Infinity Red Bull Racing, în vârstă de 40 de ani, cu care se întâlnește de opt luni, va deveni soțul său, notează agenția DPA.

Potrivit The Times, și Christian Horner a anunțat căsătoria cu Geri Halliwell, fără însă a precizat data căsătoriei. Tabloidele britanice au evocat o posibilă căsătorie în luna iulie, după ce ”Sunday Mirror” relata despre Geri că nu ”s-a simțit atât de fericită” în viața ei.

Horner, care este de asemenea britanic, are o fiica în vârstă de 1 an din relația de 14 ani pe care a avut-o cu Beverley Allen (46 de ani).

Horner și Allen s-au despărțit când fiica lor împlinise șase luni. De asemenea, el a fost tată vitreg pentru cei doi fii ai fostei sale partenere, Kieron de 25 de ani și Liam de 21 de ani.

Potrivit cotidianului Daily Mail, Geri nu a avut până acum prea mult noroc în dragoste despărțindu-se de fostul său iubit, consultantul de pariuri online Anton Kaszubowski după ce a aflat că acesta era căsătorit. Între cuceririle sale s-au numărat, potrivit aceleași surse, prezentatorul TV Chris Evans și actorul Robbie Williams. De asemenea, ea a fost logodită cu milionarul italian Fabrizio Politi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata