Fotbal – CM 2014: Peste 38 milioane de fotografii expediate din Brazilia în timpul Cupei Mondiale

Un total de 38,5 milioane de fotografii, cu o dimensiune medie de 0,55 megabiți, au fost expediate din Brazilia în primele 20 de zile ale Cupei Mondiale de fotbal a anunțat Sindicatul brazilian al societăților de telefonie și servicii mobile (SindiTelebrasil).

În cursul partidelor din optimile de finală ale Mondialului 2014, antenele de comunicații instalate pe stadioane au înregistrat expedierea, în medie, a 8.000 de imagini pe minut în momentele cu cea mai mare intensitate de trafic de date, ajungându-se la un total de 6,5 milioane de fotografii expediate.

Aceste date depășesc cu 33 la sută cifrele înregistrate în timpul primei faze a turneului, când s-au trimis în medie 6.000 de imagini pe minut, în momentul cu cel mai mare trafic, înregistrat de obicei între debutul debutul meciului și pauză.

Până în acest moment, partida în cursul căreia s-a înregistrat cel mai mare număr de imagini expediate a fost Brazilia — Camerun, disputată în data de 23 iunie pe stadionul „Mane Garrincha” din Brasilia, în cursul căreia s-au trimis în total 1,6 milioane de fotografii.

Conform datelor publicate de SindiTelebrasil, în timpul celor 56 de partide care s-au disputat până acum la Cupa Mondială de fotbal s-au realizat 3,3 milioane de apeluri telefonice în interiorul stadioanelor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata