Fotbal: Cupa Mondială Interactivă a FIFA, câştigată de un norvegian în vârstă de 17 ani

August Rosenmeier, un norvegian în vârstă de 17 ani, a câștigat Cupa Mondială Interactivă organizată de FIFA, impunându-se în fața altor 19 jucători, în finala care a avut loc în orașul brazilian Rio de Janeiro și la care au asistat foștii fotbaliști Ronaldo și Dwight Yorke.

Organizatorii turneului, care în acest an a atins o cifră de participare de peste 2 milioane de jucători, a oferit învingătorului un premiu de 20.000 dolari și o invitație la Gala premiilor „Balonul de Aur”, care va avea loc la Zurich, la începutul anului viitor.

Finala Cupei Mondiale Interactive a avut loc la stânca Pan de Azucar (Pâinea de Zahăr), una dintre atracțiile turistice din Rio de Janeiro, cu participarea celor mai buni 20 de jucători calificați în fazele anterioare ale acestui turneu virtual.

La eveniment au fost prezenți fostul atacant al naționalei Braziliei, Ronaldo Nazario da Lima, care a evoluat în cursul carierei sale la formațiile FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan și Inter Milano, și Dwighty Yorke, jucător născut în Trinidad-Tobago și care și-a petrecut o bună parte a carierei sale sportive la gruparea engleză Manchester United. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata