Fotbal: Sabella crede că Argentina merita să câştige la Bucureşti

Selecţionerul Alejandro Sabella a declarat că echipa de fotbal a Argentinei merita să câştige meciul amical cu România, încheiat la egalitate, 0-0, miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

”Am fost superiori echipei României. În prima repriză am avut mai mult acţiuni individuale decât colective, iar în partea a doua a fost invers. Meritam să câştigăm”, a afirmat Sabella, citat de cotidianul argentinian Ole.

Pe tehnician nu l-a preocupat ritmul de joc al echipei sale, însă a ţinut să sublinieze prestaţiile reuşite de Messi şi de portarul Romero. ”A făcut un meci foarte bun, a fost foarte prezent în joc”, a subliniat antrenorul în legătură cu evoluţia lui Messi.

Totuşi, Sabella a acceptat că nu totul a fost aşa cum trebuie: ”Am fost un pic deconectaţi. Am fost dominaţi în prima parte a meciului, dar am redresat pe parcurs şi am încheiat jocul dominând clar”.

Naţionalele de fotbal ale României şi Argentinei au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci desfăşurat miercuri seara pe Arena Naţională din Bucureşti. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata