Fotbal: Supercupa Europei – Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul meciului

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei Europei la fotbal ediția 2014, după ce a reușit să marcheze ambele goluri ale partidei cu FC Sevilla (2-0), disputată marți seara la Cardiff.

La finalul jocului, starul lusitan a primit trofeul din mâinile fostului său antrenor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, căruia a ținut să-i mulțumească pentru toată perioada petrecută pe Old Trafford.

„Înseamnă foarte mult pentru mine, pentru tot ceea ce m-ați învățat când eram la United”, a spus Ronaldo cu această ocazie. „Cele două goluri marcate în această seară îmi dau încredere și mă motivează să muncesc în continuare pentru a-mi îmbunătăți nivelul de joc. Știam că va fi un meci complicat, însă am jucat bine și ne-am creat ocazii. Am jucat cu intensitate și am meritat victoria, de aceea ne întoarcem acasă cu cupa”, a adăugat el.

„Era dificil pentru oricine să fie desemnat omul meciului, pentru că au fost mulți jucători importanți pe gazon. Cristiano a făcut, însă, ca decizia să fie mai ușoară”, a declarat la rândul său Sir Alex.

Real Madrid, câștigătoarea ediției trecute a Ligii Campionilor, a dispus cu 2-0 (1-0) de FC Sevilla, deținătoarea trofeului Europa League, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo în minutele 30 și 49. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata