Fotografia postată pe Facebook cu două căţeluşe „îmbrăţişate”, înainte de a fi eutanasiate, le-a salvat viaţa

O fotografie cu două cățelușe care se „îmbrățișează” într-un adăpost pentru animale, cu câteva ore înainte de a fi eutanasiate, a primit peste 16.000 de like-uri și a fost redistribuită de peste 9.000 de ori pe rețeaua de socializare Facebook, reușind în același timp să le salveze viețile, scrie abcnews.com.

Campania declanșată pe Facebook pentru salvarea acestor cățelușe a dus la strângerea sumei de 3.400 de dolari, bani folosiți pentru tratarea celor două.

‘Le place să se joace împreună’, a declarat Karin Wallace, fondatoare a organizației ‘Angels Among Us Pet Rescue’, unde sunt găzduite în prezent cele două cățelușe.

Fotografia cu cele două cățelușe, Kala, în vârstă de opt luni din rasa old hound, și Keira, din rasa boxer cu vârsta de un an, a fost realizată la 20 iulie, într-un adăpost dintr-o zonă rurală din statul Georgia, înainte de a fi salvate de voluntarii societăților ‘Angels Among Us Pet Rescue’ și ‘Etowah Valley Humane Society’.

‘În două ore și șase minute comunitatea celor care iubesc animalele s-a mobilizat și cele două cățelușe prietene au fost salvate’, potrivit unui mesaj postat pe Facebook.

După ce fotografia cu Kala și Keira a fost postată pe Facebook iubitorii de animale au dat peste 16.000 de like-uri și au redistribuit de peste 9.000 de ori fotografia cu cele două cățelușe, reușindu-se totodată strângerea sumei de 3.400 de dolari pentru medicația necesară cățelușelor.

Un reprezentant al organizației ‘Angels Among Us Pet Rescue’ a declarat pentru ABC News că voluntarii celor două organizații au luat cățelușele din adăpostul respectiv din Georgia cu aproape 12 ore înainte de a fi eutanasiate. Următorul pas pentru Kala și Keira este găsirea unui cămin permanent la o familie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com / Angels Among Us Pet Rescue

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata