George Clooney se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin în această toamnă

George Clooney se va căsători cu logodnica sa Amal Alamuddin, avocat de top în domeniul drepturilor omului, în septembrie, în Italia, conform unui anunț de căsătorie afișat joi într-o biserică din Londra, informează DPA.

Anunțul, postat în urmă cu două săptămâni la Chelsea Town Hall, este o cerință legală pentru britanicii care doresc să se căsătorească, trebuind să fie afișat public cu 16 zile înainte de eveniment.

Alamuddin (36 de ani) este descrisă în anunț ca avocat celibatar cu numele complet Amal Ramzi. Născută în Liban, ea locuiește în Marea Britanie.

Numele complet al lui George Clooney (53 de ani) este George Timothy Clooney iar profesia sa, conform anunțului, este de „actor și director”. În același text se menționează că mariajul anterior al lui Cooney a fost dizolvat, el divorțând în 1993 de Talia Balsam.

Unele informații indică ziua nunții în 20 septembrie, însă data nu a fost confirmată. Media este de asemenea împărțită în ceea ce privește locul nunții, unii sugerând Veneția, iar alții susținând că este vorba despre vila lui Clooney de pe Lacul Como.

Se bănuiește că cei doi s-au întâlnit la o acțiune de caritate anul trecut, în septembrie sau octombrie, mai scrie DPA. Biroul de avocatură al britanicei Amal Alamuddin a confirmat în luna aprilie logodna celor doi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata