În berării din Statele Unite se ţin cursuri de yoga finalizate cu degustări de bere

În America de Nord sunt organizate de câțiva ani cursuri de yoga în berării, iar acest lucru începe să devină o adevărată tendință, scrie lesoir.be.

Pentru a-i încuraja pe noii adepți să participe la cursuri, tot mai mulți profesori își organizează lecțiile în berării, asigurând la sfârșit câte un pahar de bere și chiar degustări. Cursuri organizate înainte lunar sunt acum întâlniri săptămânale ca urmare a succesului de care se bucură acest concept și tot mai multe berării își deschid porțile practicanților de yoga.

Cursurile ținute săptămânal le aduc fabricanților de bere artizanală noi clienți și oportunități comerciale. Numeroase cursuri de yoga sunt găzduite de berării din Statele Unite, din California în Colorado, trecând prin Carolina de Sud, Texas și New York. Site-ul Brewsanas.com s-a asociat cu berării din Denver (Colorado) pentru a organiza ședințe de yoga, la fel ca Hoppy Yoga în San Diego (California).

Însă producătorii de bere americani nu au monopolul asupra yoghinilor, ci și unele podgorii găzduiesc sportivi în căutarea unor profesori zen ca să își practice disciplina preferată. Una din ele este Penns Woods Winery din Eddystone (Pennsylvania), care propune în această vară plimbări pe jos prin viile sale.

Iar în Canada, firma Lululemon, specializată în accesorii pentru yoga, s-a asociat cu producătorul de bere Vancouver Stanley Park Brewing pentru producerea unei noi beri artizanale numite Curiosity Lager, cu nuanțe de prospețime. Berea va fi fabricată în ediție limitată (numai 88.000 de doze) și propusă participanților la SeaWheeze Sunset Festival 2015 din 15 august, la care sunt așteptați circa 10.000 de practicanți yoga. Ea va fi comercializată la sfârșitul verii pe tot teritoriul Canadei. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata