În Marea Britanie, o fetiță de doar patru ani a decedat după ce a fost atacată de un câine

Foto: româniatv.ro
1.427

În regiunea Milton Keynes din Marea Britanie, o fetiță de doar patru ani a decedat după ce a fost atacată de un câine. Autoritățile au intervenit, însă, prea târziu, acestea au constatat decesul copilului.

Astfel, o fetiţă de patru ani a decedat în urma unui atac al unui câine.

În afirmaţiile poliţiei, “Oricine are îngrijorări ar trebui să se simtă liber să se apropie de ofiţerii noştri şi să pună întrebări, dar îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanţe, în special pe platformele de socializare.”, a mai adăugat reprezentantul poliției.

De asemenea, forţele de ordine au declarat că nimeni altcineva nu a fost rănit în incident şi că familia copilului a fost sprijinită de ofiţeri.

Concret, adjunctul şefului Poliţiei, Dennis Murray, a postat pe contul său de Twitter următorul mesaj: „Veşti teribile în Milton Keynes în această seară, o fetiţă de patru ani a fost ucisă în urma unui atac al unui câine. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în aceste momente incredibil de tragice.”

De asemenea, forţele de ordine au făcut apel la populaţie, oricine are informaţii fiind îndemnat să apeleze numerele de urgenţă.

 

Poliția a confirmat decesul fetiței în vârstă de patru ani

În urma incidentului, ofiţerii au fost chemaţi de serviciul de Ambulanţă, marţi, pe 31 ianuarie, după ce un câine a atacat un copil în vârstă de patru ani în grădina din spatele unei proprietăţi din Broadlands, Netherfield.

La scurt timp după nefericitul eveniment, s-a confirmat că fetița a decedat la proprietate. Nu a fost făcută nicio arestare, iar câinele a fost ucis. Poliţia a etichetat acest eveniment „un incident tragic”, conform postului britanic de televiziune BBC.

„Înţeleg cât de mult impact va avea acest lucru asupra comunităţii şi asupra publicului larg, iar oamenii se pot aştepta să vadă o prezenţă mare a poliţiei în zonă în această seară şi în continuare, în timp ce ancheta noastră continuă.”, a afirmat Supt Matt Bullivant, de la Thames Valley Police.

Autoritățile au rugat respectarea intimității familiei care și-au pierdut copilul

În precizările sale, „Aş dori să-i asigur pe oameni că nu există niciun motiv pentru a crede că există vreun pericol pentru publicul larg în acest moment.

Oricine are îngrijorări ar trebui să se simtă liber să se apropie de ofiţerii noştri şi să pună întrebări, dar îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanţe, în special pe platformele de socializare.”, a mai adăugat reprezentantul poliției.

De asemenea, forţele de ordine au declarat că nimeni altcineva nu a fost rănit în incident şi că familia copilului a fost sprijinită de ofiţeri.

Adjunctul şefului Poliţiei, Dennis Murray, a postat pe contul său de Twitter următorul mesaj: „Veşti teribile în Milton Keynes în această seară, o fetiţă de patru ani a fost ucisă în urma unui atac al unui câine. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în aceste momente incredibil de tragice.”

De asemenea, forţele de ordine au făcut apel la populaţie, oricine are informaţii fiind îndemnat să apeleze numerele de urgenţă.

Sursa: Capital.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online