Janet Jackson, însărcinată cu primul copil la 49 de ani

Cântăreaţa americană Janet Jackson, care în urmă cu câteva săptămâni declarase că doreşte „să îşi întemeieze o familie”, este însărcinată cu primul ei copil, la vârsta de 49 de ani, au indicat mai multe mass-media din SUA, preluate de AFP.

Sora mai mică a lui Michael Jackson, care va împlini 50 de ani la 16 mai, şi-a surprins fanii după ce a anunţat la începutul lunii aprilie că îşi suspendă turneul „Unbreakable” pentru a se dedica vieţii de familie, alături de soţul ei Wissam Al Mana — fără a oferi alte detalii.

Două site-uri specializate în viaţa celebrităţilor ET şi E! susţin că vedeta este însărcinată, iar E!News, citând o sursă anonimă, a afirmat că Janet se află în al doilea trimestru de sarcină şi a consultat un specialist în probleme de fertilitate.

Un purtător de cuvânt al lui Janet nu a răspuns la solicitările AFP cu privire la acest subiect. Pe de altă parte, artista a alimentat ea însăşi zvonurile, postând miercuri pe Twitter imagini în care dansa, acompaniate de mesajul #DammnBaby, care ar putea face aluzie la sarcină.

Janet Jackson este extrem de discretă cu privire la viaţa sa privată. Artista nu şi-a făcut publică imediat nici căsătoria din 2012 cu un magnat din Qatar, aminteşte AFP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata