Johnny Depp, acuzat de violenţe conjugale de soţia sa, Amber Heard

Actorului american Johnny Depp i-a fost interzisă de un tribunal din Los Angeles apropierea la mai puţin de sută de metri de soţia sa, actriţa Amber Heard, care a afirmat că a fost agresată de starul hollywoodian şi căruia i-a cerut săptămâna trecută divorţul, relatează AFP.

Un judecător din Los Angeles a emis „un ordin temporar de restricţie”, care îi interzice lui Johnny Depp să se apropie până pe 17 iunie la mai puţin de 100 de metri de soţia sa, potrivit unui purtător de cuvânt al tribunalului.

Heard, în vârstă de 30 de ani, a apărut vineri, 27 mai, la tribunal cu o vânătaie la ochi după ce în cursul săptămânii ceruse să divorţeze de actor după 15 luni de căsătorie şi a pretins o pensie alimentară, invocând „diferenţe ireconciliabile”.

Potrivit TMZ, Depp ar fi lovit-o în faţă cu un iPhone. Site-ul a postat o poză a actriţei cu ochiul şi obrazul învineţit. Heard ar fi prezentat judecătorului un dosar de 40 de materiale şi fotografii în cadrul unei audienţe desfăşurate cu uşile închise. Actorul i-ar fi oferit soţiei sale bani pentru a ţine tăcere asupra faptelor, notează TMZ.

Poliţia din Los Angeles (LAPD) a intervenit săptămâna trecută, în urma unui apel de urgenţă, dar nu a găsit dovezi de „violenţă conjugală”, iar victima nu a vrut să depună plângere, potrivit unei surse a poliţiei.

În documentele predate judecătorului, actriţa notează că „pe parcursul întregii noastre relaţii Johnny m-a agresat verbal şi psihic”. Amber Heard a precizat că soţul ei are un trecut cunoscut de „probleme de droguri şi alcool”, calificându-l pe
pe Depp, care va împlini curând 53 de ani, drept „paranoic”.

Judecătorul i-a refuzat însă actriţei solicitarea privind custodia unică asupra căţelului său, Pistol, pe care doreşte să-l „protejeze” de Johnny Depp. Magistratul a considerat că „nu există motive pentru care Pistol ar trebui să fie protejat” de actor, dar a decis ca apartamentul împărţit din centrul oraşului Los Angeles să rămână, deocamdată, în folosinţa actriţei.

Cei doi actori, care nu au copii împreună, s-au aflat în centrul unui scandal care a fascinat Australia mai multe luni de zile, după ce au fost reţinuţi pentru introducerea ilegală a celor doi câini ai cuplului pe teritoriul australian.

Heard a fost acuzată ca i-a introdus ilegal pe terrierii Pistol şi Boo în această ţară, în timpul unei vizite întreprinse anul trecut alături de Depp în Queensland, unde actorul filma ultima viitorul lungmetraj din „Piraţii din Caraibe”, „Dead men Tell no Tales”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata