Johnny Depp îl interpretează pe Donald Trump într-un film parodie

Actorul american Johnny Depp îl interpretează pe Donald Trump într-un film postat online miercuri pe site-ul satiric american Funny or Die. Se spune că acesta a fost scris şi realizat de însuşi candidatul republican în anii 1980, relatează miercuri AFP.

Proiectul ar fi rămas secret şi a fost postat online imediat după victoria lui Donald Trump la alegerile primare pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţie din New Hampshire.

Într-o secvenţă care precede filmul, regizorul Ron Howard spune că filmul are 50 de minute şi este o adaptare a cărţii lui Donald Trump „The Art of the Deal”, publicată în 1987.

Conform textului inventat pentru această parodie, povestită de Howard, filmul urma să fie difuzat iniţial în septembrie 1988, însă a fost înlocuit în program de un meci de fotbal american. Furios, Donald Trump ar fi refuzat atunci ca opera lui să fie difuzată la televizor. Ron Howard afirmă că a găsit o casetă video cu acest film de durată medie vara trecută într-un depozit din Phoenix (Arizona, sud-vest).

Pe genericul cu influenţe ani 1980, Donald Trump este trecut ca scenarist al filmului, regizor, producător şi compozitor al muzicii. În realitate filmul a fost realizat de Ron Howard, iar actorul Johnny Depp joacă rolul lui Trump în această parodie care ironizează ego-ul constant al candidatului la Casa Albă.

În afară de Johnny Depp, din distribuţie mai fac parte actori cunoscuţi ca Alfred Molina şi Henry Winkler, ultimul fiind interpretul personajului Fonzie, alături de Ron Howard, în serialul „Happy Days”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata