Justin Timberlake a câştigat „budinca pripită” oferită de Universitatea Harvard

Justin Timberlake va dispune în curând de un nou trofeu pe care-l va expune lângă premiile Grammy şi Emmy deja obţinute – un castron de budincă, informează Associated Press.

Celebrul muzician a primit marţi titlul de ‘bărbatul anului’ din partea Universităţii Harvard. Timberlake va intra în posesia trofeului care însoţeşte titlul de ‘Hasty Pudding Man of the Year’ la data de 5 februarie.
Acest premiu insolit este oferit de trupa de teatru Hasty Pudding Theatricals, cea mai veche trupă de teatru a unei universităţi din SUA. În comunicatul ce însoţeşte desemnarea sa drept ‘bărbatul anului’ se precizează că Timberlake a fost ales ‘pentru că este una dintre cele mai influente personalităţi ale culturii pop’.

Albumul său ‘Justified’ a oferit patru piese care s-au impus pe primul loc în clasamentele muzicale, Timberlake devenind primul artist din istoria clasamentului Nielsen Top 40 care a avut patru hituri pe prima poziţie, toate de pe un singur album. De asemenea, Timberlake şi-a făcut şi debutul în televiziune şi filme, rolul său din producţia ‘Alpha Dog’ fiind extrem de apreciat de critica de specialitate.

Actriţa Anne Hathaway a primit tilul de ‘femeia anului’ în viziunea clubului de teatru Hasty Pudding, la începutul acestei luni. Clubul de teatru Hasty Pudding de la Universitatea Harvard, a fost înfiinţat în 1795 de un grup de 21 de studenţi care au redactat şi un prim statut de membru al acestui club. Conform acestui statut, ‘fiecare membru, în ordine alfabetică, trebuie să aducă câte un castron de budincă cu ocazia fiecărei întruniri’.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata