La un concurs de fotografii cu cele mai amuzante animale a fost desemnată câştigătoare cea a unui hamster

În cadrul concursului Comedy Wildlife Awards, organizat în Tanzania pentru prima oară în acest an, au fost selecționate fotografii cu cele mai amuzante animale. Au „pozat” rozătoare, maimuțe și păsări.

Câștigătoare a primei ediții a fost o fotografie intitulată „Oră de vârf”, care surprinde un hamster alergând în mare grabă, informează vineri metronews.fr.

Luna trecută au fost alese circa 30 de fotografii pentru marea finală. Imaginea câștigătoare a fost urmată de cea a unui cerb, intitulată „Nu m-ați văzut”, în care fața animalului este ascunsă de vegetația pe care o rumegă, iar locul al treilea i-a revenit fotografiei „Aproape că l-am scos”, cu o gorilă care se scobește în nas.

Fondatorul competiției, Paul Hoynson-Hicks, a spus că a intenționat ca prin acest concurs să sensibilizeze opinia publică la probleme serioase. „Sunt extrem de preocupat și de conservarea spațiilor sălbatice și de aceea este foarte important să vă asigurăm că, atunci când facem fotografiile, avem mare grijă de animalele pe care le imortalizăm”, a precizat el într-un comunicat preluat de metronews.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: comedywildlifephoto.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata