Lauren Williams are cele mai lungi picioare din Statele Unite: 124 de centimetri

Lauren Williams, model de 26 de ani, se poate lăuda cu cele mai lungi picioare din Statele Unite: 124 de centimetri. De la înălțimea celor 1,95 metri ai săi, tânăra texană îi depășește cu aproape un cap pe aproape toți cei din anturajul ei, scrie New York Post, preluat de 20minutes.ch.

Fosta deținătoare a recordului era new-yorkeza Brooke Banner, ale cărei picioare aveau cu 5 centimetri mai puțin. ‘Nu credeam să stârnesc asemenea vâlvă, dar sunt bucuroasă că s-a întâmplat așa. Majoritatea prietenilor și cei din familia mea sunt fericiți că am intrat în posesia unui astfel de titlu și nu le vine să creadă ce șansă am’, a spus Lauren Williams.

Chiar dacă această particularitate îi aduce numeroși admiratori, tânăra mărturisește că are probleme când iese la cumpărături, fiind greu să treacă neobservată pe stradă: ‘Oamenii fac adesea comentarii pe seama înălțimii sau a lungimii picioarelor mele’, spune ea.

Specializată în shootong-uri pentru îmbrăcăminte sport, tânăra texană se simte bine în acest mediu fiindcă a făcut parte dintr-o echipă de volei la universitate. Nemăritată, tânăra este și educatoare și îi place foarte mult să călătorească, încheie 20minustes.ch. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: thecount.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata