Marea Britanie: Pizza-tablou pentru sărbătorirea naşterii Prinţesei Charlotte

O pizza care reproduce fidel imaginea Prințului William al Marii Britanii și a soției lui, Catherine, din momentul prezentării fiicei lor, Prințesa Charlotte Elisabeth Diana, născută la 2 mai, a fost creată de un lanț de restaurante din Londra, relatează vineri ziarul spaniol ‘ABC’.

Ceapă roșie, șuncă, măsline, ardei și brânză sunt unele dintre ingredientele folosite nu numai pentru gustul, ci și pentru aspectul lor, de cunoscuta rețea de pizzerii Zizzi pentru a saluta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Ducilor de Cambridge, un eveniment așteptat și sărbătorit de foarte mulți britanici.

‘Nu se naște în fiecare zi un bebeluș regal’, a declarat directorul de marketing al lanțului de restaurante, explicând că ‘aceasta este o metodă unică de a imortaliza istoricul moment și de a felicita familia regală’.

Realizarea ineditei pizza s-a făcut la comanda revistei ‘Heat Magazine’, care cunoștea faptul că nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și soția lui sunt mari iubitori ai acestui fel de mâncare.

Publicația ‘International Business Times’ a relatat că tânărul cuplu a comandat pizza de la firma Zizzi după nașterea primului lor copil, Prințul George, care va împlini doi ani în luna iulie. Conform cererii lor, acea pizza avea mai multe tipuri de cârnați, ciuperci, rucola și brânză mozzarella și mascarpone. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto; abc.es

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata