Mariah Carey şi regizorul Brett Ratner alimentează zvonurile privind o posibilă relaţie

Cântăreața Mariah Carey și regizorul Brett Ratner au fost fotografiați împreună, vineri, pe un yacht în apropierea insulei St. Barts, în Marea Caraibelor, iar duminică au luat masa împreună cu Courtney Love în Hollywood, confirmând zvonurile privind o relație a celor doi, scriu UPI și dailymail.co.uk.

Potrivit portalului TMZ, care a postat pe contul de Twitter fotografia cu cei doi pe yachtul unui prieten al regizorului, surse apropiate cântăreței au declarat că aceasta a trecut peste despărțirea de fostul soț, actorul de comedie Nick Cannon, și este pregătită să meargă mai departe și să aibă o relație cu regizorul Brett Ratner.

Recent Brett Ratner declarase că el și Mariah Carey sunt doar foarte buni prieteni, iar un reprezentant al regizorului a catalogat, potrivit revistei People, drept ridicole zvonurile privind o posibilă idilă între ei, confirmând însă că lucrează la un proiect împreună.

Relația lor a progresat mult în ultimele săptămâni și este foarte serioasă în acest moment, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicația RadarOnline, citată de dailymail.co.uk.

Regizor a numeroase filme, printre care „Horrible Bosses” (‘Șefi de Coșmar’) și „Rush Hour” (‘Ora de Vârf’), Ratner s-a ocupat și de regia a opt videoclipuri ale artistei, printre care se numără cele pentru melodiile ‘Thank God I Found You’, ‘We Belong Together’, ‘Obsessed’, ‘Touch My Body”, scriu dailymail.co.uk și UPI.

Mariah Carey a împlinit vineri 45 de ani și a postat pe contul său de pe Instagram o fotografie în care apare alături de Brett Ratner, care la rândul său a împlinit sâmbătă 46 de ani. Ratner a avut, în 2004-2005, o relație cu jucătoarea de tenis Serena Williams. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata