Meniu pentru toate gusturile la cina de gală a Globurilor de Aur

Sezonul premiilor de film din acest an a început oficial odată cu prezentarea meniului ce va fi servit la cina de gală a Globurilor de Aur, la 10 ianuarie, la Beverly Hilton International Ballroom, scriu agenția Reuters și glamour.com.

În acest an, celebritățile se vor bucura de feluri de mâncare cu carne și pește, servite cu o salată de legume și arome asiatice. Unul din felurile principale va include file de carne vită cu crustă Marinara și usturoi negru fript ușor, păstrăv curcubeu cu garnitură de dovleac, spaghete, capere fripte și cartofi dulci, potrivit glamour.com.

Pentru cei care preferă dulciurile, chef-ul patiser Thomas Henzi pregătește un ‘trio de deserturi’.

‘Vom avea un caramelito de ciocolată, care este un mousse de ciocolată peste un tort fără făină cu rom Marnier’, a spus Henzi. ‘Va fi apoi o cremă mousseline de lămâie în formă de sferă aurie cu fistic în centru. Și, pentru a oferi și ceva mai consistent, va fi și un tort cu migdale din California’, a detaliat acesta, citat de Reuters.

Pentru cei vegetarieni există un meniu special care include feluri precum cunoscuta salată Californiană sau roșii coapte, cartofi dulci cu glazură de porumb și fricase de legume de iarnă, dar și desert, conform glamour.com.

Cocteilul oficial al cinei de gală din acest an va fi Moët Ruby Red creat de Karen Grill din șampanie Moet Chandon, zmeură, tarhon, lămâie și votcă.

Rețetele pentru preparatele ce vor fi servite duminică seara celebrilor participanți la ceremonia Globurilor de Aur pot fi găsite la . (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata