Miley Cyrus câştigă premiile Video Music Awards 2014 cu videoclipul anului „Wrecking Ball”

Gala premiilor MTV – Video Music Awards 2014 s-a desfășurat duminică seară în Los Angeles, în cadrul căreia au fost premiate videoclipurile mai multor artiști, printre laureați numărându-se Miley Cyrus, Beyonce, Eminem, Katy Perry și Ed Sheeran, informează luni, AFP.

Miley Cyrus a primit premiul pentru videoclipul anului, cu cântecul său ‘Wrecking Ball’, filmul fiind realizat de fotograful la modă Terry Richardson, cunoscut pentru imaginile sale cu conținut sexual.

Videoclipul o prezintă pe tânăra cântăreață în vârstă de 21 de ani îmbrăcată sumar și legănându-se pe o uriașă bilă de metal folosită la demolări.

Fostul idol al adolescentelor din lumea întreagă, pentru rolul său din serialul ‘Hannah Montana’, a renunțat la imagineade fată bună afișându-se îmbrăcată numai în bikini, mișcându-se senzual și atingându-și părțile intime. Miley Cyrus a reușit să șocheze din nou duminică seară când a trimis o persoană fără adăpost pe scenă pentru a-i ridica premiul.

Cântărețul de muzică rap Common a cerut, la rândul său, un moment de reculegere în memoria lui Michael Brown, adolescentul de culoare ucis de un polițist la Ferguson, în Missouri. Printre nominalizații la cel mai bun clip al anului s-au aflat și Beyoncé pentru cântecul ‘Drunk in love’, Iggy Azalea pentru ‘Fancy’, Pharrell Williams pentru ‘Happy’, și Sia pentru ‘Chandelier’.

Beyoncé a fost senzația serii. Ea a cântat îmbrăcată într-un body de strasuri alături de soțul ei Jay-Z, iar pe scenă a urcat și fetița lor Ivy Blue — într-un gest care a dorit să pună astfel capăt zvonurilor privind divorțul lor iminent.

‘Dark Horse’ a lui Katy Perry, în care cântă alături de raper-ul Juicy J, a fost ales cel mai bun clip al unei artiste, în timp ce cântărețul Ed Sheeran, în vârstă de 23 de ani, s-a impus la categoria masculină cu ‘Sing’, cântat în duet cu Pharrell Williams.

Tânăra artistă Ariana Grande, de 21 de ani, s-a impus la categoria cel mai bun videoclip pop cu ‘Problem’, în care apar și alte tinere talente precum australianca Iggy Azalea. Talentata artistă neo-zeelandeză Lorde, în vârstă de 17 ani, a câștigat la categoria cel mai bun clip video rock, cu ‘Royals’, o melodie care câștigat deja un Grammy în ianuarie pentru cel mai bun cântec al anului, mai scrie AFP.

Lista principalilor câștigători:

VIDEO OF THE YEAR
‘Wrecking Ball’ — Miley Cyrus

ARTIST TO WATCH
‘Miss Movin’ On’ — Fifth Harmony

BEST MALE VIDEO
‘Sing’ — Ed Sheeran

BEST FEMALE VIDEO
‘Dark Horse’ — Katy Perry feat. Juicy J

BEST POP VIDEO
‘Problem’ — Ariana Grande feat. Iggy Azalea

BEST HIP HOP VIDEO
‘Hold On (We’re Going Home)’ — Drake feat. Majid Jordan
BEST ROCK VIDEO
‘Royals’ — Lorde

BEST LYRIC VIDEO
‘Don’t Stop’ — 5 Seconds of Summer (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata