Moştenirea lăsată de David Bowie este estimată la 180 de milioane de euro

Moștenirea lăsată de legendarul David Bowie s-ar cifra, potrivit presei britanice, la 135 de milioane de lire sterline (180 de milioane de euro), scrie miercuri closermag.fr.

Presa americană a dezvăluit miercuri că artistul, al cărui deces a fost anunțat luni dimineață, se lupta din 2014 cu un cancer la ficat. Din cauza acestuia a murit, după ce suferise nu mai puțin de șase atacuri cardiace în zece ani. David Bowie lasă în urmă numeroși fani, dar și o avere uriașă, de care vor beneficia soția și copiii săi.

Conform DailyMail Celebrity, averea cântărețului ar fi de 135 de milioane de lire sterline, aceasta urmând să crească în câteva luni datorită lansării albumului „Blackstar” cu două zile înainte de moartea artistului. Cadoul de adio pentru fani se află în fruntea vânzărilor pe iTunes, urmând astfel să înregistreze un debut impresionant în clasamentele din lumea întreagă.

„Moartea lui nu a fost diferită de viață: o operă de artă. A realizat „Blackstar” pentru noi, este cadoul lui de adio”, spunea în urmă cu câteva zile producătorul și prietenul său Tony Visconti. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata