O companie de bijuterii oferă versiuni restilizate ale Apple Watch cu numele a trei lideri ruşi

Compania rusă de bijuterii Caviar, celebră în întreaga lume, a realizat recent trei versiune restilizate ale ceasului inteligent produs de Apple, având gravate numele a trei lideri ai statului rus, scrie portalul mashable.com.

Versiunile restilizate ale Apple Watch sunt dedicate unui număr de trei lideri ai statului rus: țarul Petru cel Mare, V. I. Lenin și președintele Vladimir Putin.

Versiunea dedicată lui Putin este suflată cu aur, are gravat numele acestuia cu majuscule și semnătura originală a liderului de la Kremlin, precum și stema de stat a Rusiei. Versiunea cu brățară metalică, produsă în doar 999 de exemplare, costă 3.073 dolari, iar versiunea cu brățară de piele costă 3.000 de dolari.

Versiunea cu numele țarului Petru cel Mare este acoperită cu aur și are inclus un simbol al tronului din perioada Imperiului Țarist și costă 2.844 dolari pentru varianta cu brățară din piele, respectiv 2.922 dolari pentru brățara metalică.

Cea care poartă numele lui Lenin este acoperită cu rodiu, având un aspect gri pentru a simboliza putere și rezistență și are gravat numele CCCP (URSS), precum și însemnele Partidului Comunist, secera și ciocanul. Prețurile pentru această versiune, în cele două variante de brățară, sunt asemenea versiunii dedicate lui Petru cel Mare.

Apple oferă deopotrivă o versiune suflată cu aur a ceasului care are un preț de pornire de 10.000 de dolari. Apple Watch este disponibil în Rusia de la 31 iulie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: mashable.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata